Warsztaty kulinarne w Centrum Promocji Zatrudnienia

Warsztaty kulinarne 🍲🥗🤗 w Centrum Promocji Zatrudnienia jak zawsze cieszą się ogromnym zainteresowaniem Uczestników. Przyszli kucharze🧑‍🍳👩‍🍳 poznają coraz to nowe przepisy wedle , których przyrządzają pyszne dania👌🍵🍲 Dzisiaj były serwowane kurczaki marynowane w papryce, czosnku, kolendrze i majeranku, nadziewane jabłkami. Kaczki natarte solą ziołową, czosnkiem i majerankiem, nadziewane jabłkami. Do tego zasmażane buraczki i kapusta czerwona, oraz mus z jabłek z anyżem i skórka z limonki oraz kopytka. Wszystko to odbywało się pod bacznym okiem naszych mistrzyń kulinarnych w tym fundacyjnej Magdy Gessler, czyli Sylwii Sylwia Głowacka (kierownik projektu) oraz Beatki Beata Pronobis. Na koniec degustacja, wszystko było wyśmienite🍗🍎👌

Facebook