Dzień szkoleń kulinarnych
Dziesiątego marca w Centrum Promocji Zatrudnienia Fundacji „Zdążyć z Miłością” kolejny dzień szkoleń kulinarnych. Tym razem jednak w zupełnie innej odsłonie W kuchni królował barszcz ukraiński. Uczestnicy naszego kursu uczyli się jak go ugotować od najlepszych znawców techniki kulinarnej związanej z tą potrawą. Szefami kuchni tym razem były mamy z Ukrainy, które gościmy w naszych mieszkaniach chronionych. Uczestnicy naszego kursy z zaciekawieniem uczestniczyli w dzisiejszych zdjęciach, a Panie z Ukrainy chętnie dzieliły się tajnikami swojej tradycyjnej kuchni. To na pewno nie był ostatni raz kiedy zorganizowaliśmy wspólne gotowanie. A najprzyjemniejszy był moment degustacji pysznego tradycyjnego barszczu ukraińskiego. Wszystkim zaangażowanym bardzo dziękujemy za wspólną pracę i za pomoc w przygotowaniu tego kulinarnego spotkania .